Kategoriat
Kirjasto

Jean Giono ja Provencen keittiö

Provencen keittiö tuo mieleen loman, Välimeren ja yhteiset ateriat auringon alla.

Provencen keittiö tuo mieleen loman, Välimeren ja yhteiset ateriat auringon alla. Enää ei kuitenkaan tarvitse odottaa lomaan asti voidakseen nauttia Etelä-Ranskan keittiöstä ! Keittokirja La Provence gourmande de Jean Giono (Belin, 2013) tutustuttaa lukijan ratatouilleen, tapenade-maustetahnaan, aioli-kastikkeeseen, bouillabaisse-kalakeittoon ja moneen muuhun herkulliseen eteläranskalaiseen reseptiin. Keittokirja La Provence gourmande de Jean Giono on lainattavissa Ranskan instituutin kirjastossa. Tutustu Provencen keittiön saloihin Jean Gionon kanssa ! 

”Ihmisen elämä on onnen metästystä. Herkuttelu on yksi tärkeimmistä onnea tuottavista asioista.” – Jean Giono